Termeni și condiții

Informatii generale

Magazinul online www.coralterm.ro cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, produse, preturi, logo-uri, reclame), care constituie continutul magazinului online www.coralterm.ro, proprietatea companiei Coralterm SRL. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de catre dumneavoastra constituie acceptarea prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si Coralterm se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si cumparatorul – persoana fizica/juridica intr-un contract la distanta.

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica/juridica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre cumparator, referitor la comanda sa.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie datele noastre de Contact.

Definitii ale prezentului document

Coralterm accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, intelesurile specificate mai jos:
 • Utilizator: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul Coralterm.
 • Vanzator: CORALTERM SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 140/38, Nr. Reg. Com. J12/687/2010, Cod fiscal RO 26842770, cont: RO14BTRL06601202R48861XX deschis la banca TRANSLIVANIA, mobil: 0729-400148, 0722-460309, reprezentata prin CȊRSTINA IULIAN, denumita in continuare Coralterm.
 • Cumparator: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online www.coralterm.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.
 • MAGAZINUL ONLINE: pagina web apartinand Coralterm care se afla la adresa www.coralterm.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre Coralterm.
 • Comanda online: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze produse de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzatorul le poate comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 2-4 zile lucratoare.
 • Comanda confirmata: comanda efectuata online prin intermediul magazinului online www.coralterm.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate.

Orarul de functionare

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 9-17.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Obligatii ale vanzatorului

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in magazinul online Coralterm are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de Coralterm ca fiind de interes pentru Cumparatori.

Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar Coralterm ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, Coralterm, in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de comanda online.

La solicitarea si cu acordul cumparatorului, Coralterm poate recomanda achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Promotiile sunt valabile:

pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;
 • in limitele stocurilor disponibile.
 • Coralterm isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.
Comunicarea cu magazinul online Coralterm se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile Coralterm, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de e-mail coralterm@gmail.com si/sau telefonic la 0722 460309. Coralterm isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe e-mail sau telefonic daca, in urma interactiunii cu site-ul, acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

Procesul de comanda

Clientul poate lansa o comanda online din pagina de listare produse sau pagina individuala de produs, urmand sa finalizeze comanda dupa selectarea unei modalitati de plata si livrare.

Produsele adaugate in cosul de cumparaturi nu atrag si inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin a bunurilor adaugate in cos.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete si corecte. Daca este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii cumparatorul poate fi contactat de catre vanzator prin mijloacele disponibile agreate de acesta odata cu furnizarea datelor de contact.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

 • Daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de Coralterm – datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;
 • Cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta;
 • Plata efectuata prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuata in 3 zile lucratoare;
 • Livrarea prin curier nu a fost posibila (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate, etc.);
 • Daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil)
 • In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia.

Odata cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si la va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilizatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si plasarea comenzilor clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt acestea prezentate pe site.

Coralterm nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea produselor cumparate sau din utilizarea produselor dupa livrare, exceptand garantiile acordate.

Coralterm isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea „Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru produsele livrate.

Totodata, coletul/produsele comandate vor fi insotite de, dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens, Coralterm nu va solicita clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii, de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau ducerii la bun sfarsit a procesului de comanda online.

Coralterm va transmite clientului factura aferenta comenzii, o data cu livrarea produselor.

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a produselor.

Riscul pierderii produselor se transfera la cumparator in momentul predarii efective a coletului/produselor comandate.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar) catre curier.

De asemenea cumparatorul are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora.

Forta majora (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului) exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.

Politica de confidențialitate

Generalități

Regulamentul 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu= caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (General Data Protection Regulation, în= prezentul document – GDPR, Regulament sau RGPD) a fost adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene în 27 aprilie 2016, prevederile acestuia fiind direct aplicabile începând cu data de 25 mai 2018. Acest Regulament abrogă, în mod expres, Directiva 95/46/CE, înlocuind astfel și prevederile Legii nr. 677/2001 (în prezent, abrogate).

Regulamentul este direct aplicabil în toate statele membre, protejând drepturile tuturor persoanelor fizice aflate pe teritoriul Uniunii Europene. Din punct de vedere material, Regulamentul se aplică tuturor operatorilor care prelucrează date cu caracter personal. Regulamentul nu se aplică prelucrării datelor cu caracter personal care privesc persoane juridice şi, în special, întreprinderi cu personalitate juridică, inclusiv numele şi tipul de persoană juridică şi datele de contact ale persoanei juridice.

Datele cu caracter personal sunt definite ca fiind orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal presupune orice operaţiune sau set de operaţiuni efectuate asupra datelor sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziţie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricţionarea, ştergerea sau distrugerea.

 

Identitatea operatorului

Având în vedere articolul 4 punctul 7 din Regulament, care definește noțiunea de „operator” ca fiind persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenţia sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabileşte scopurile şi mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal, operatorul care prelucrează date cu caracter personal prin intermediul acestui website este CORALTERM, cu sediul în BD. 21 DECEMBRIE 1989 140/38, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului J12/687/2010, având CUI RO26842770, reprezentată legal de IULIAN CIRSTINA, cu date de contact coralterm@gmail.com, 0722460309.

 

Colectarea Datelor Personale

Care sunt datele cu caracter personal colectate

 

Operatorul acestui website colectează, stochează şi prelucrează următoarele date personale ale / referitoare la dvs.:

 • Nume, prenume;
 • Cod Numeric Personal;
 • Serie și număr act de identitate;
 • Adresa de domiciliu și/sau de reședință;
 • Date de contact (precum: e-mail, telefon, fax).

Obținerea consimțământului

Generalități

 

Pentru ca prelucrarea datelor cu caracter personal să fie legală, GDPR prevede ca aceasta să fie efectuată în baza unui motiv legitim, precum executarea sau încheierea unui contract, îndeplinirea unei obligații legale, sau în baza consimțământului valabil exprimat de persoana vizată în prealabil. În acest din urmă caz, operatorului i se impune obligația de a putea demonstra faptul că persoana în cauză și-a dat consimțământul pentru prelucrarea respectivă. Consimțământul exprimat sub imperiul Directivei 95/46/CE rămâne valabil dacă acesta îndeplinește condițiile prevăzute de GDPR.

Acordarea consimțământului trebuie să fie realizată printr-o declarație sau printr-o acțiune neechivocă care să constituie o manifestare liber exprimată, specifică, în cunoştinţă de cauză şi clară a acordului persoanei vizate pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal. În cazul în care consimțământul persoanei vizate este dat în contextul unei declarații, în format electronic sau în scris, care se referă și la alte aspecte, cererea privind consimțământul trebuie să fie prezentată într-o formă care o diferențiază în mod clar de celelalte aspecte, putând fi realizată chiar și prin bifarea unei căsuțe. Pentru ca prelucrarea datelor cu caracter personal să fie legală, GDPR prevede ca aceasta să fie efectuată în baza unui motiv legitim, precum executarea sau încheierea unui contract, îndeplinirea unei obligații legale, sau în baza consimțământului valabil exprimat de persoana vizată în prealabil. În acest din urmă caz, operatorului i se impune obligația de a putea demonstra faptul că persoana în cauză și-a dat consimțământul pentru prelucrarea respectivă. Consimțământul exprimat sub imperiul Directivei 95/46/CE rămâne valabil dacă acesta îndeplinește condițiile prevăzute de GDPR.

 

Cookies

 

Pe acest site se folosesc cookie-uri. Acestea nu dăunează computerului dvs. şi nu conţin viruşi, ci au rolul de a contribui la o utilizare mai facilă, eficientă şi sigură a site-ului. Ele reprezintă fișiere text de mici dimensiuni care sunt salvate pe computerul dvs. şi sunt salvate de browser-ul utilizat.

Multe dintre cookie-urile folosite se numesc „session cookies”, care sunt şterse automat după vizita pe acest site. Altele rămân în memoria computerului dvs. până la ştergerea acestora de către dvs., acestea făcând posibilă recunoaşterea browser-ului la o vizită ulterioară.

Puteți configura browser-ul dvs. pentru a vă informa cu privire la utilizarea cookie-urilor, astfel încât să puteți decide de la caz la caz dacă să acceptați sau să respingeți un cookie. În mod alternativ, browser-ul dvs. poate fi configurat să accepte automat cookie-urile în anumite condiții sau să le respingă întotdeauna sau să șterge automat cookie-urile la închiderea browser-ului. Dezactivarea modulelor cookie poate limita funcționalitatea acestui site web.

Cookie-urile care sunt necesare pentru a permite comunicațiile electronice sau pentru a oferi anumite funcții pe care doriți să le utilizați (cum ar fi coșul de cumpărături) sunt stocate în conformitate cu prevederile art. 6 alin.1 lit. f) din GDPR, conform cărora prelucrarea este legală numai dacă şi în măsura în care este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terţă. Prin urmare, operatorul acestui website are un interes legitim în stocarea anumitor cookie-uri, pentru a asigura o optimizare fără erori tehnice. Alte cookie-uri (cum ar fi, spre exemplu, cele utilizate pentru analizarea comportamentului dvs. de navigare) sunt de asemenea stocate şi vor fi tratate separat în acest document.

Fișiere jurnal de pe server

Providerul acestui site colectează şi stochează în mod automat informaţiile pe care browser-ul dvs. le transmite automat către noi prin intermediul fișierelor jurnal. Acestea sunt:

 • Tipul şi versiunea de browser;
 • Sistemul de operare folosit;
 • URL-ul paginii care a generat inițial solicitarea pentru afișarea paginii sau obiectului curent (Referrer URL);
 • Numele de gazdă al computerului care accesează;
 • Date temporale privind accesarea serverului;
 • Adresa IP.

Temeiul legal pentru prelucrarea unor astfel de date este reprezentat de art. 6 alin. 1 lit. b) GDPR, care permite prelucrarea de date atunci când este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri, la cererea persoanei vizate, înainte de încheierea unui contract.

Formular de contact

În cazul în care ne trimiteți întrebări prin intermediul formularului de contact, vom colecta datele introduse în formular, inclusiv datele de contact pe care le furnizați, pentru a răspunde întrebărilor dvs. și a altora ulterioare. Nu transmitem aceste informații fără permisiunea dvs. Prin urmare, vom prelucra toate datele pe care le introduceți în formularul de contact numai cu consimțământul dvs. [în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR]. Puteți să vă revocați oricând acordul, un e-mail informal în acest sens fiind suficient. Datele prelucrate înainte de a primi solicitarea dvs. pot fi prelucrate în mod legal. Vom păstra datele pe care le furnizați pe formularul de contact până când:

 • solicitați ștergerea datelor;
 • revocați consimțământul pentru stocarea acestora; sau dacă
 • scopul pentru stocarea acestuia nu mai este valabil.

Orice dispoziții legale obligatorii, în special cele referitoare la perioadele obligatorii de păstrare a datelor, nu sunt afectate de cele arătate mai sus.

Contactare prin e-mail, telefon sau fax

Dacă ne contactați prin e-mail, telefon sau fax, solicitarea dvs., inclusiv toate datele personale pe care le veţi furniza vor fi stocate și prelucrate de noi în scopul soluţionării cererii dumneavoastră, în baza consimţământului exprimat de dumneavoastră.

Prin urmare, vom prelucra toate datele pe care le furnizaţi în temeiul următoarelor prevederi legale din cuprinsul GDPR, respectiv:

 • numai cu consimțământul dvs. – în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 1 lit. a) GDP;
 • pentru executarea unui contract sau în etapa precontractuală – în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 1 lit. b) GDPR;
 • pentru îndeplinirea scopului şi interesului legitim urmărit de noi, respectiv acela de prelucrare eficientă a cererilor trimise de dvs. – în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR.

Vom păstra datele pe care le furnizați în acest mod până când:

 • solicitați ștergerea datelor;
 • revocați consimțământul pentru stocarea acestora sau dacă;
 • scopul pentru stocarea acestuia nu mai este valabil, în toate situaţiile cu excepţia perioadelor obligatorii de păstrare a datelor.

Înregistrarea pe site

Vă puteţi înregistra pe acest website pentru a accesa funcţii şi servicii adiţionale oferite de compania noastră. În acest sens, datele introduse de dvs. vor fi utilizate şi prelucrate cu scopul folosirii respectivului serviciu sau funcţii pentru care v-aţi înregistrat. Datele obligatorii solicitate la înregistrare trebuie furnizate de către dvs. în întregime, în caz contrar operaţiunea de înregistrare urmând a fi respinsă.

Pentru a vă informa despre modificări importante, cum ar fi cele din sfera site-ului nostru sau despre schimbările tehnice, vom folosi adresa de e-mail specificată de dvs. la momentul înregistrării.

Prelucrarea datelor cu caracter personal, furnizate în procedura de înregistrare, se face doar cu consimţământul dvs. şi cu respectarea dispoziţiilor art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR. Puteți să vă revocați oricând acordul, un e-mail informal în acest sens fiind suficient. Vom continua să stocăm datele colectate în timpul înregistrării atât timp cât veţi rămâne înregistrat pe acest website, însă perioadele obligatorii de stocare rămân valabile şi vor fi respectate.

Autentificare prin Facebook

Dacă nu doriţi să vă înregistraţi direct pe acest site, puteţi să vă conectaţi prin Facebook (Connect). Acest serviciu este prestat de Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland.

Pentru a vă conecta utilizând Facebook, apăsaţi „Login with facebook” sau „Connect with Facebook” şi veţi fi redirecţionat automat către această platformă, unde vă vor fi solicitate detaliile privind user-ul şi parola şi astfel vă veţi conecta la acest website cu profilul de Facebook. În acest mod, vom avea acces la toate datele stocate pe Facebook, spre exemplu (şi fără a se limita la):

 • Nume
 • Poza de profil
 • Adresa de email
 • Facebook ID
 • Reţeaua de prieteni
 • Aprecierile (Facebook likes)
 • Ziua de naştere
 • Genul/Sexul
 • Țara
 • Limba

Aceste date vor fi folosite pentru a crea şi personaliza contul dvs. pe acest website.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa Termenii şi Condiţiile Facebook, precum şi Politica de confidenţialitate, puse la dispoziţie pe https://www.facebook.com/privacy şi pe https://www.facebook.com/legal/terms

Având în vedere Hotărârea din 16 iulie 2020 ‎(pronunțată în cauza C-311/18 – Data Protection Commissioner/Facebook Ireland Limited, Maximillian Schrems), Curtea Europeană de Justiţie a statuat că protecţia oferită de Scutul de confidențialitate (Privacy Shield) EU – US nu are un caracter adecvat.

Prin urmare, transmiterea datelor cu caracter personal către SUA şi alte ţări din afara Spaţiului Economic European (EEA – European Economic Area) se bazează pe Clauzele Contractuale Standard (SCC – Standard Contractual Clauses) ale Comisiei Europene. Comisia a emis două seturi de clauze contractuale standard pentru transferurile de date de la operatorii de date din UE către operatorii de date stabiliți în afara UE sau a Spațiului Economic European (SEE). De asemenea, a emis şi un set de clauze contractuale pentru transferurile de date de la operatorii din UE către procesatorii stabiliți în afara UE sau SEE. Pentru mai multe informaţii privind aceste Clauze, recomandăm să accesaţi https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_ro Facebook foloseşte Clauze Contractuale Standard drept garanţie adecvată privind protecţia datelor, în acord cu nivelul de protecţie garantat prin GDPR.

Pentru mai multe detalii, accesaţi: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum

Secțiune de comentarii

Prin accesarea secţiunii de Comentarii, anumite date personale (precum, dar fără a se limita la adresa de email, numele de utilizator, adresa IP) vor fi prelucrate și stocate, unele din ele fiind necesare din perspectiva prevenirii acţiunilor ilegale sau a conţinutului calomnios.

Există şi posibilitatea de a vă înscrie/abona pe acest site cu scopul de a primi comentariile prin emailul furnizat, astfel că:

 • Este posibil ca adresa de email să fie verificată printr-un email de confirmare;
 • Puteţi oricând să vă dezabonați accesând link-ul din cuprinsul e-mailurilor, iar datele furnizate de dvs. vor fi şterse imediat, cu excepţia datelor furnizate ca urmare a accesării altor secţiuni (spre exemplu, odată cu înscrierea pentru newsletter) care vor rămâne stocate.

Scopul prelucrării datelor colectate

O parte din datele colectate pe acest site sunt utilizate pentru:

 • Prestarea serviciilor pe care le oferim în beneficiul dumneavoastră (spre exemplu, pentru soluționarea problemelor de orice natură referitoare la produsele și serviciile noastre, pentru asigurarea serviciilor de suport etc.).
 • Funcţionarea optimă și optimizarea acestui site (statistic şi analitic) – Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru, motiv pentru care putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu gradul de satisfacţie pe care l-aţi avut pe durata navigării pe acest site, vă putem invita să completați chestionare de sugestii sau altele asemenea.
 • Activităţi de publicitate şi promovare în mediul online. Ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise în prezentul document, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs. în cel mai scurt timp posibil.
 • Informare periodică a utilizatorilor – Vrem să vă ținem la curent cu privire la ofertele noastre. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj conținând informații generale și tematice, informații cu privire la oferte sau promoții, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie. Pentru comunicările de acest tip, avem ca temei consimțământul obţinut în prealabil de la dumneavoastră. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment.
 • Pentru apărarea intereselor noastre legitime. Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include: măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorului site-ului nostru față de atacuri cibernetice; măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente; măsuri de gestionare a altor tipuri de riscuri.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor, având la bază atât consimțământul persoanei vizate, cât și rațiuni de executare conformă a contractelor sau de realizare a intereselor legitime ale operatorului (cu excepţia cazului în care prevalează interesele sau drepturile şi libertăţile fundamentale ale persoanei vizate, care necesită protejarea datelor cu caracter personal, în special atunci când persoana vizată este un copil).

Drepturile utilizatorilor

Drepturile dumneavoastră privind datele cu caracter personal şi mijloacele de exercitare a acestora sunt: Dreptul de informare, Dreptul de acces, Dreptul la rectificare, Dreptul la ştergerea datelor, Dreptul la restricţionarea prelucrării, Dreptul la portabilitatea datelor, Dreptul la opoziţie, Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor, Dreptul de a depune plângere și de a vă adresa instanțelor judecătorești, Dreptul de retragere a consimțământului.

 • Dreptul de informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale, privind identitatea operatorului și a reprezentantului acestuia sau cu privire la destinatarii datelor dvs.;
 • Dreptul de acces – puteţi obţine din partea operatorului o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc şi, în caz afirmativ, acces la datele respective şi la următoarele informaţii : scopurile prelucrării; categoriile de date cu caracter personal vizate; destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele cu caracter personal le-au fost sau urmează să le fie divulgate, în special destinatari din ţări terţe sau organizaţii internaţionale ; acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă ; dreptul de a solicita operatorului rectificarea sau ştergerea datelor cu caracter personal ori restricţionarea prelucrării datelor cu caracter personal sau dreptul de a se opune prelucrării etc.;
 • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
 • Dreptul la ştergerea datelor – puteți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
 • Dreptul la restricţionarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării în cazul în care contestați exactitatea datelor, precum şi în alte cazuri prevăzute de lege;
 • Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;
 • Dreptul la opoziţie – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul legitim al operatorului;
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor – puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare;
 • Dreptul de a depune plângere și de a vă adresa instanțelor judecătorești – puteți depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și / sau vă puteți adresa instanțelor judecătorești pentru respectarea drepturilor dvs.;
 • Dreptul de retragere a consimțământului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul dvs., vi-l puteți retrage oricând. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă.

Obligațiile operatorului de date

Găzduire/Hosting

Datele cu caracter personal înregistrate pe acest website sunt stocate pe serverele HOSTERION.

Prelucrarea datelor furnizate și stocate respectă următoarele prevederi legale:

 • art. 6 alin. 1 lit. a) GDPR – prelucrarea datelor de către HOSTERION se realizează având la bază consimțământul dvs., obținut ulterior unei corecte și complete informări;
 • art. 6 alin. 1 lit. b) GDPR – prelucrarea datelor de către HOSTERION are loc cu scopul îndeplinirii obligațiilor contractuale asumate;
 • art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR – prelucrarea datelor de către HOSTERION se realizează în scopul intereselor legitime urmărite de operator.

Indiferent de scopul pentru care are loc prelucrarea datelor cu caracter personal, sunt respectate principiile de legalitate, echitate și transparență, dar și cel potrivit căruia datele cu caracter personal prelucrate sunt adecvate, relevante şi limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate.

Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor cu caracter personale de către HOSTERION, accesați https://hosterion.ro/politica-de-confidentialitate

Avem un contract/o convenție/act juridic (incluzând posibilitatea de includere și agreere a clauzelor din Termenii și Condițiile website-ului) încheiat cu HOSTERION pentru a asigura prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu reglementările legale în domeniu. Respectăm obligaţiile care ne incumbă potrivit articolului 28 din GDPR, prin alegerea unui furnizor extern de servicii care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în regulament şi să asigure protecţia drepturilor dumneavoastră.

Criptarea datelor

Acest site utilizează criptare SSL din raţiuni de securitate şi pentru protecţia transmiterii informaţiilor confidenţiale. Această criptare poate fi recunoscută de dvs. după fereastra de blocare („lock icon”) care apare în bara browser-ului şi prin schimbarea din http:// în https:// a adresei browser-ului respectiv.

Odată activată criptarea de acest tip, datele transmise sau transferate nu vor putea fi văzute de terţi.

Conform GDPR, în cazul în care încălcarea securităţii datelor cu caracter personal este susceptibilă să genereze un risc ridicat pentru drepturile şi libertăţile dvs., operatorul acestui website vă va informa, fără întârzieri nejustificate, cu privire la această încălcare, dacă nu devin incidente prevederile completatoare din acelaşi Regulament (art. 34 alin. 3).

Responsabilul cu protecția datelor

Nefiind aplicabile prevederile GDPR privind obligativitatea numirii unui Responsabil cu protecţia datelor (art. 37 alin. 1 – potrivit căruia Operatorul şi persoana împuternicită de operator desemnează un responsabil cu protecţia datelor ori de câte ori:

prelucrarea este efectuată de o autoritate sau un organism public, cu excepţia instanţelor care acţionează în exerciţiul funcţiei lor jurisdicţionale;
activităţile principale ale operatorului sau ale persoanei împuternicite de operator constau în operaţiuni de prelucrare care, prin natura, domeniul de aplicare şi/sau scopurile lor, necesită o monitorizare periodică şi sistematică a persoanelor vizate pe scară largă; sau
activităţile principale ale operatorului sau ale persoanei împuternicite de operator constau în prelucrarea pe scară largă a unor categorii speciale de date în temeiul articolului 9) sau a unor date cu caracter personal referitoare la condamnări penale şi infracţiuni, menţionată la articolul 10).

Pentru orice informaţii sau lămuriri privind funcţionarea acestui website, vă rugăm să ne contactaţi la următoarele date:

Nume: IULIAN CIRSTINA
E-mail: coralterm@gmail.com
Tel: 0722460309
Adresă de corespondenţă: B-dul 21 Decembrie 1989, nr.140/38

Evidențele activităților de prelucrare

Conform Regulamentului GDPR, operatorul sau persoana împuternicită de operator ar trebui să păstreze, pe o perioadă rezonabilă, evidenţe ale activităţilor de prelucrare aflate în responsabilitatea sa. Astfel, aceste evidențe vor cuprinde următoarele informații:

 • numele şi datele de contact ale operatorului scopurile prelucrării;
 • descrierea categoriilor de persoane vizate şi a categoriilor de date cu caracter personal;
 • categoriile de destinatari cărora le-au fost sau le vor fi divulgate datele cu caracter personal; dacă este cazul:
 • transferurile de date cu caracter personal;
 • termenele-limită preconizate pentru ştergerea diferitelor categorii de date;
 • descriere generală a măsurilor tehnice şi organizatorice de securitate.

Obligația detaliată anterior nu se aplică unei întreprinderi sau organizaţii cu mai puţin de 250 de angajaţi, cu excepţia cazului în care prelucrarea pe care o efectuează este susceptibilă să genereze un risc pentru drepturile şi libertăţile persoanelor vizate, prelucrarea nu este ocazională sau prelucrarea include categorii speciale de date sau date cu caracter personal referitoare la condamnări penale şi infracţiuni.

Măsuri tehnice și organizatorice adecvate

Având în vedere stadiul actual al tehnologiei, contextul şi scopurile prelucrării, precum şi riscurile pentru drepturile şi libertăţile persoanelor fizice, operatorul pune în aplicare măsuri tehnice şi organizatorice adecvate pentru a asigura că, în mod implicit, sunt prelucrate numai date cu caracter personal care sunt necesare pentru fiecare scop specific al prelucrării.

Notificarea autorității de supraveghere în cazul încălcării securității datelor cu caracter personal

Conform art. 33 alin. 1 din GDPR, în cazul în care are loc o încălcare a securităţii datelor cu caracter personal, vom notifica acest lucru Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal fără întârzieri nejustificate şi, dacă este posibil, în termen de cel mult 72 de ore de la data la care am luat cunoştinţă de aceasta, cu excepţia cazului în care este puţin probabil să genereze un risc pentru drepturile şi libertăţile persoanelor fizice.

Informarea persoanei vizate cu privire la încălcarea securității datelor cu caracter personal

Raportat la prevederile art. 34 din GDPR, în cazul în care încălcarea securităţii datelor cu caracter personal este susceptibilă să genereze un risc ridicat pentru drepturile şi libertăţile persoanelor fizice, vom informa persoana vizată fără întârzieri nejustificate cu privire la această încălcare, cu excepția situațiilor în care:

au fost implementate măsuri de protecţie tehnice şi organizatorice adecvate, iar aceste măsuri au fost aplicate în cazul datelor cu caracter personal afectate de încălcarea securităţii datelor cu caracter personal, în special măsuri prin care se asigură că datele cu caracter personal devin neinteligibile oricărei persoane care nu este autorizată să le acceseze, cum ar fi criptarea;
au fost luate măsuri ulterioare prin care se asigură că riscul ridicat pentru drepturile şi libertăţile persoanelor vizate menţionat anterior nu mai este susceptibil să se materializeze;
ar necesita un efort disproporţionat. În această situaţie, se efectuează în loc o informare publică;
sau se ia o măsură similară prin care persoanele vizate sunt informate într-un mod la fel de eficace.

Newsletter

Pentru a primi un newsletter, este necesară indicarea unei adrese de e-mail valide, alături de informaţii specifice prin care se poate identifica titularul acestei adrese. De asemenea, este necesar consimţământul dvs. pentru transmiterea newsletter-ului şi, de aceea, vă informăm că orice alte date cu caracter personal vor fi colectate şi stocate doar în baza acordului dvs. Datele astfel colectate sunt prelucrate doar în vederea transmiterii newsletter-ului şi nu vor fi transmise terţilor.

Prin urmare, vom prelucra orice date pe care le introduceți în formularul de contact numai cu consimțământul dvs., în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 1 lit. a GDPR.

Plugins și Tools

Youtube

Site-ul nostru utilizează plugin-urile platformei YouTube, care este operat de Google. Operatorul site-ului web este YouTube, LLC, Cherry Ave 901, San Bruno, CA 94066, SUA.

Dacă vizitați o pagină de pe site-ul nostru în care a fost integrat un plug-in YouTube, va fi creată o conexiune cu serverele YouTube. În consecință, serverul YouTube va fi anunțat, care dintre paginile au fost vizitate de dumneavoastră

În plus, YouTube va putea să introducă şi cookie-uri diferite, cu ajutorul cărora se vor putea obține informații despre vizitatorii site-ului nostru. Printre altele, aceste informații vor fi utilizate pentru a genera statistici video cu scopul de a îmbunătăți ușurința în utilizarea site-ului și de a preveni încercările de fraudare.

Dacă sunteți conectat (ă) la contul dvs. YouTube în timp ce vizitați site-ul nostru, permiteți YouTube să aloce direct modelele dvs. de navigare în profilul dvs. personal. Aveți opțiunea de a preveni acest lucru prin deconectarea de pe contul YouTube.

Utilizarea YouTube se bazează pe interesul nostru de a vă prezenta conținutul online într-o manieră atrăgătoare. Conform art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, acesta este un interes legitim.

Având în vedere Hotărârea din 16 iulie 2020 (pronunțată în cauza C-311/18 – Data Protection Commissioner/Facebook Ireland Limited, Maximillian Schrems), Curtea Europeană de Justiţie a statuat că protecţia oferită de Scutul de confidențialitate EU – US (Privacy Shield) nu are un caracter adecvat. Prin urmare, transmiterea datelor cu caracter personal către SUA şi alte ţări din afara Spaţiului Economic European (EEA – European Economic Area) ar trebui să aibă la bază Clauzele Contractuale Standard (SCC – Standard Contractual Clauses) ale Comisiei Europene.

Pentru mai multe informații despre modul în care YouTube gestionează datele despre utilizatori, consultați Politica de confidențialitate YouTube privind datele de la: https://policies.google.com/privacy?hl=en

 

Vimeo

Site-ul nostru utilizează plugin-uri ale portalului video Vimeo. Furnizorul este Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, SUA.

Dacă vizitați una dintre paginile de pe site-ul nostru în care a fost integrat un plug-in Vimeo, va fi creată o conexiune la serverele Vimeo. În consecință, serverul Vimeo va primi informații cu privire la paginile pe care le-ați vizitat. În plus, Vimeo va primi adresa IP. Acest lucru se va întâmpla și dacă nu v-ați conectat la Vimeo sau nu aveți un cont la Vimeo. Informațiile înregistrate de Vimeo vor fi transmise către serverul Vimeo din Statele Unite.

Dacă sunteți conectat (ă) la contul dvs. Vimeo, permiteți Vimeo să aloce direct modelele dvs. de navigare în profilul dvs. personal. Puteți preveni acest lucru prin deconectarea de pe contul dvs. Vimeo.

Utilizarea Vimeo se bazează pe interesul nostru de a vă prezenta conținutul online într-o manieră atrăgătoare. Conform art. 6 alin. 1 lit. f) GDPR, acesta este un interes legitim.

Având în vedere Hotărârea din 16 iulie 2020 (pronunțată în cauza C-311/18 – Data Protection Commissioner/Facebook Ireland Limited, Maximillian Schrems), Curtea Europeană de Justiţie a statuat că protecţia oferită de Scutul de confidențialitate EU – US (Privacy Shield) nu are un caracter adecvat.

Prin urmare, transmiterea datelor cu caracter personal către SUA şi alte ţări din afara Spaţiului Economic European (EEA – European Economic Area) se bazează pe Clauzele Contractuale Standard (SCC – Standard Contractual Clauses) ale Comisiei Europene. Comisia a emis două seturi de Clauze Contractuale Standard pentru transferurile de date de la operatorii de date din UE către operatorii de date stabiliți în afara UE sau a Spațiului Economic European (SEE). De asemenea, a emis şi un set de clauze contractuale pentru transferurile de date de la operatorii din UE către procesatorii stabiliți în afara UE sau SEE. Pentru mai multe informaţii privind aceste Clauze, recomandăm să accesaţi https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_ro

Vimeo foloseşte Clauze Contractuale Standard drept garanţie adecvată privind protecţia datelor, în acord cu nivelul de protecţie garantat prin GDPR. Pentru mai multe informaţii, accesaţi https://www.activecampaign.com/legal/scc şi întreaga politică privind confidenţialitatea disponibilă aici: https://vimeo.com/privacy

 

Google Maps

Acest site utilizează Google Maps, un serviciu de mapare şi localizare, prin intermediul unui API.

Furnizorul este Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii.

Pentru a garanta protecția datelor pe site-ul nostru, veți descoperi că Google Maps a fost dezactivat atunci când vizitați site-ul nostru pentru prima dată. O conexiune directă la serverele Google nu va fi stabilită înainte de activarea autonomă a Hărților Google, adică cu consimțământul dvs. în conformitate cu articolul 6 alin. 1 lit. a) GDPR. Acest lucru va împiedica transferul datelor către Google în timpul primei vizite pe site-ul nostru. După ce ați activat serviciul, Google Maps va stoca adresa IP. De regulă, este transferat ulterior pe un server Google din Statele Unite, unde este stocat. Furnizorul acestui site web nu are control asupra acestui transfer de date odată ce Google Maps a fost activat.

Având în vedere Hotărârea din 16 iulie 2020 (pronunțată în cauza C-311/18 – Data Protection Commissioner/Facebook Ireland Limited, Maximillian Schrems), Curtea Europeană de Justiţie a statuat că protecţia oferită de Scutul de confidențialitate EU – US (Privacy Shield) nu are un caracter adecvat.

Prin urmare, transmiterea datelor cu caracter personal către SUA şi alte ţări din afara Spaţiului Economic European (EEA – European Economic Area) se bazează pe Clauzele Contractuale Standard (SCC – Standard Contractual Clauses) ale Comisiei Europene. Comisia a emis două seturi de Clauze Contractuale Standard pentru transferurile de date de la operatorii de date din UE către operatorii de date stabiliți în afara UE sau a Spațiului Economic European (SEE). De asemenea, a emis şi un set de clauze contractuale pentru transferurile de date de la operatorii din UE către procesatorii stabiliți în afara UE sau SEE. Pentru mai multe informaţii privind aceste Clauze, recomandăm să accesaţi https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_ro

Google Maps foloseşte Clauze Contractuale Standard drept garanţie adecvată privind protecţia datelor, în acord cu nivelul de protecţie garantat prin GDPR. Pentru mai multe informaţii, consultați Declarația de confidențialitate a datelor Google la adresa următoare: https://policies.google.com/privacy

Chat Online

Platforme chat online

 

Facebook Messenger

Pe acest website folosim Facebook Messenger, aplicație gratuită de mesagerie instantanee, asigurându-se astfel schimbul instantaneu de mesaje de tip text cu una sau chiar mai multe persoane sau calculatoare deodată. Este o aplicație și platformă americană de mesagerie dezvoltată de Facebook, Inc.

Dezvoltată inițial ca Facebook Chat în 2008, compania și-a reînnoit serviciul de mesagerie în 2010.

Prin intermediul Facebook Messenger, vă putem asigura asistență rapidă, permițând interacțiunea cu noi, inclusiv prin urmărirea achizițiilor, prin primirea notificărilor și inițierea de conversații personale cu reprezentanții serviciului clienți ai companiei.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul Facebook Messenger este reprezentat de art. 6 alin. 1 lit. f) din Regulament, bazându-ne pe interesul nostru legitim pentru legalitatea prelucrării. În ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, Facebook Irlanda poate fi contactată online sau prin poștă la următoarea adresă Facebook Irlanda Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Irlanda.

Datele colectate prin intermediul Facebook Messenger sunt utilizate, printre altele, pentru oferirea, personalizarea și îmbunătățirea chat-ului, pentru a permite oferirea de servicii de analiză, dar și pentru comunicarea cu dumneavoastră.

Având în vedere Hotărârea din 16 iulie 2020 (pronunțată în cauza C-311/18 – Data Protection Commissioner/Facebook Ireland Limited, Maximillian Schrems), Curtea Europeană de Justiţie a statuat că protecţia oferită de Scutul de confidențialitate EU – US (Privacy Shield) nu are un caracter adecvat.

Prin urmare, transmiterea datelor cu caracter personal către SUA şi alte ţări din afara Spaţiului Economic European (EEA – European Economic Area) se bazează pe Clauzele Contractuale Standard (SCC – Standard Contractual Clauses) ale Comisiei Europene. Comisia a emis două seturi de Clauze Contractuale Standard pentru transferurile de date de la operatorii de date din UE către operatorii de date stabiliți în afara UE sau a Spațiului Economic European (SEE). De asemenea, a emis şi un set de clauze contractuale pentru transferurile de date de la operatorii din UE către procesatorii stabiliți în afara UE sau SEE. Pentru mai multe informaţii privind aceste Clauze, recomandăm să accesaţi https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_ro

Facebook Messenger respectă prevederile GDPR și Clauzele Contractuale Standard (SSC – Standard Contractual Clauses) aprobate de Comisia Europeană, luând în considerare în permanență deciziile acesteia cu privire la transferurile de date către Statele Unite și alte țări. Comisia Europeană a recunoscut ţări precum Andorra, Argentina, Canada (organizații comerciale), Insulele Feroe, Guernsey, Israel, Insula Man, Japonia, Jersey, Noua Zeelandă, Elveția și Uruguay ca oferind o protecție adecvată.

Mai multe informații sunt disponibile aici https://www.facebook.com/privacy/explanation şi aici https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum

 

Whatsapp

Prin intermediul WhatsApp, asigurăm o comunicare eficientă cu clienții noștri. Pentru cei care locuiesc într-o țară din Spațiul Economic European (care include Uniunea Europeană) și orice altă țară sau teritoriu inclus (denumită în mod colectiv „Regiunea Europeană”), Whatsapp este operat de către WhatsApp Ireland Limited, cu sediul în 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda.

Conform politicii WhatsApp, care poate fi consultată și analizată aici: https://www.whatsapp.com/legal/#privacy-policy , Whatsapp Ltd. fiind și parte din Companiile Facebook, prin intermediul acestui serviciu se colectează și prelucrează date cu caracter personal cu respectarea principiilor de securitate și confidențialitate aplicabile la nivel european (în special, RGPD) sau la nivel internațional (dacă vorbim de servicii puse la dispoziție de Whatsapp Inc. – EU-U.S. Privacy Shield Framework and the Swiss-U.S. Privacy Shield Framework).

Prin intermediul Whastapp se prelucrează:

 • date furnizate chiar de către utilizatori (cum ar fi cele legate de contul de utilizatori – numărul de telefon, nume de profil, fotografia – conexiunile utilizatorului. În ceea ce privește mesajele transmise, acestea nu sunt stocate pe serverele WhatsApp, cu excepția celor care nu putut fi trimise (spre exemplu, pentru un utilizator offline) și care sunt stocate pentru o perioadă de 30 de zile înainte de a fi șterse;
 • date colectate în mod automat (informații privind status-ul utilizatorului “last seen status”, preferințe ale utilizatorului stocate prin intermediul cookies, adresa IP, informații legate de browser, unele informații legate de tranzacții și plăți – pentru termenii și condițiile privind plățile, recomandăm să consultați https://www.whatsapp.com/legal/?eea=0#payments-in ).

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prin intermediul Whatsapp este reprezentat de art. 6 lit. f) din Regulament, bazându-ne pe interesul nostru legitim pentru legalitatea prelucrării.

Având în vedere Hotărârea din 16 iulie 2020 (pronunțată în cauza C-311/18 – Data Protection Commissioner/Facebook Ireland Limited, Maximillian Schrems), Curtea Europeană de Justiţie a statuat că protecţia oferită de Scutul de confidențialitate EU – US (Privacy Shield) nu are un caracter adecvat.

Prin urmare, transmiterea datelor cu caracter personal către SUA şi alte ţări din afara Spaţiului Economic European (EEA – European Economic Area) se bazează pe Clauzele Contractuale Standard (SCC – Standard Contractual Clauses) ale Comisiei Europene. Comisia a emis două seturi de Clauze Contractuale Standard pentru transferurile de date de la operatorii de date din UE către operatorii de date stabiliți în afara UE sau a Spațiului Economic European (SEE). De asemenea, a emis şi un set de clauze contractuale pentru transferurile de date de la operatorii din UE către procesatorii stabiliți în afara UE sau SEE. Pentru mai multe informaţii privind aceste Clauze, recomandăm să accesaţi https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_ro

WhatsApp foloseşte Clauze Contractuale Standard drept garanţie adecvată privind protecţia datelor, în acord cu nivelul de protecţie garantat prin GDPR, conform informaţiilor disponibile aici https://www.whatsapp.com/legal/#privacy-policy-our-global-operations

E-commerce și modalități de plată

E-commerce

Prelucrăm date cu caracter personal atât cât este necesar pentru a încheia sau modifica un raport contractual cu societatea noastră/societatea care administrează acest site, respectând prevederile art. 6 alin. 1 lit. b) din GDPR1. Astfel, prelucrăm (colectăm, înregistrăm, structurăm, stocăm, modificăm, extragem etc.) datele cu caracter personal din momentul accesării acestui website numai cu scopul facilitării accesului la produsele sau serviciile noastre sau/şi pentru a încasa contravaloarea acestora.

Concluzie

Prezenta politică privind prelucrarea datelor cu caracter personal este generată în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, dar şi cu celelalte dispoziţii legale naţionale aplicabile.

Ne rezervăm dreptul de a face orice completări sau modificări la această politică. Recomandăm consultarea Politicii în mod regulat pentru o informare corectă și actualizată în ceea ce privește prelucrarea datelor personale.

Pentru mai multe detalii cu privire la prezenta Politică GDPR, precum şi pentru exercitarea oricărui drept dintre cele menţionate anterior, poate fi trimisă o notificare scrisă la datele de contact indicate mai sus.

Suport Clienți Coralterm

 

Pentru orice informație, întrebare sau sfat legat direct sau indirect de informația de pe acest Site, vă stăm la dispoziție, putând să ne contactați la:

 

Tel.: +40722460309 (Luni-Vineri între orele 9:00 – 17:00)

E-mail: coralterm@gmail.com

Întrebări frecvente

 

Pentru orice informație, întrebare sau sfat legat direct sau indirect de informația de pe acest Site, vă stăm la dispoziție, putând să ne contactați la:

 

Tel.: +40722460309 (Luni-Vineri între orele 9:00 – 17:00)

E-mail: coralterm@gmail.com

Retur Produse

 

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare orice cumparător are dreptul de retragere din contractele la distanță, fără a fi obligat să precizeze motivele, în termen de 14 zile de la data la care a primit produsele.

Pentru exercitarea dreptului de retragere trebuie să informați Coralterm SRL cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contractul realizat între dumneavoastră în calitate de Cumparător și Societatea Coralterm SRL în calitate de Vânzător – ca urmare a plasării unei comenzi și a executării ei de către Coralterm SRL – utilizând o declarație neechivocă de retragere, de exemplu, o scrisoare trimisă prin email: coralterm@gmail.com

În acest scop, puteți folosi modelul de solicitare de retragere de pe această pagină – folosirea lui nu este însă obligatorie. Puteți utiliza orice alte formulare sau expresii.

 

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract.

 

Către Coralterm SRL
Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse: __________
Comandate la data de __________ și primite la data de _________
Nume și prenume cumparător:
Adresa cumparător:
Semnătura cumparător (doar în cazul în care acest formular este notificat/transmis pe hârtie):
Data:
Număr de telefon de contact 0722460309 și/sau adresa e-mail de contact coralterm@gmail.com

 

Trebuie să returnați produsele în stare perfectă împreună cu factura la adresa: Str. Eugen Ionesco, nr. 2C, Cluj-Napoca, pe costul Dvs., fără întârziere, în maxim 14 zile de când ne anunțați despre retragere. Dacă vă retrageți, vom restitui orice sumă primită de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare de livrare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard oferită de noi.

Restituirea sumelor se face în maxim 14 zile de la data la care primim informarea despre retragere. Putem însă conform legii să amânăm restituirea sumelor până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ne-ați trimis înapoi produsele. În cazul comenzilor a căror plată s-a făcut utilizând metoda de plată „ramburs”, restituirea sumelor achitate se va face după primirea și verificarea produselor restituite, de către Coralterm SRL.

În cazul exercitării dreptului de retragere pentru unul sau mai multe produse cumpărate în cadrul unor oferte speciale pentru care ați beneficiat de reduceri datorită valorii comenzii ori ca urmare a achiziționării unui anumit produs, aveți obligația de a restitui Coralterm SRL toate produsele primite în baza ofertei speciale sau ca urmare a comandării unui anumit tip de produs care a determinat oferirea altor produse sau oferte. Coralterm SRL își rezervă dreptul de a compensa sumele pe care le are de rambursat cu sume datorate de client pentru alte comenzi, dacă sunt îndeplinite condițiile pentru a opera compensarea legală.

Reparație produse Garanție

 

În calitate de cumparător beneficiați de toate drepturile prevăzute de legile în vigoare la data comenzii cu privire la conformitatea produselor și garanția pentru vicii, precum și de orice alte drepturi legale, conform legii 449/2003 și OG 21/1992, precum și a oricăror altor prevederi legale care vor fi în vigoare la data comenzii.

 

Condițiile acordarii garantiei diferă de la caz la caz, pentru diferitele produse comercializate. Termenul de garanție va fi înscris pe factura fiscala, pentru produsele achizitionate.

In acest sens, garantia va fi acordata diferentiat, in conditiile legislatiei speciale privind garanția produselor, respectiv, in condițiile Codului Civil.

Pentru a beneficia de garanție, la orice solicitare efectuata, trebuie sa aveti asupra Dvs. factura fiscala.

Daca intampinati dificultati in utilizarea produselor achizitionate de la Coralterm SRL va recomandăm sa ne contactați la numărul de telefon de contact 0722460309 și/sau adresa e-mail de contact coralterm@gmail.com

 

Daca produsele achizitionate sunt neconforme si se afla in perioada de garanție stipulata pe factura fiscala aveti dreptul, cu respectarea prevederilor OUG nr.140/2021, la următoarele măsuri corective:

 

Reparatia sau inlocuirea acestora, daca acest lucru este posibil, fara costuri, in termen de 15 zile de la data primirii de catre noi a informarii cu privire la neconformitate, cu excepția situației in care masura este imposibilă sau impune vânzătorului costuri disproporționate;

Reducerea proporțională a prețului;

Încetarea contractului.

Comenzi și livrare

Cum comand Online

Comandarea produselor pe website (vânzare prin internet)

Diferitele etape care trebuie urmate pentru a comanda produsele noastre pe internet sunt următoarele: Dvs. selectați produsul sau produsele care vă plac și le adăugați în coșul de cumpărături, în orice moment puteți verifica conținutul acestuia, prețul corespunzător produsului, putând să faceți orice modificare doriți.

Vă autentificați (email și parolă).

Dacă sunteți client nou, va trebui să vă creați un cont și să vă autentificați înscriind o adresă de email valabilă și o parolă (personală și confidențială), care vă vor ajuta ulterior să vă autentificați pe site.

Crearea unui cont de utilizator nou implică verificarea căsuțelor obligatorii și acceptarea termenilor și condițiilor menționate în acestea.

Validarea comenzii transmisă prin internet are loc după acceptarea Termenilor și condițiilor de vânzare la distanță, Politicii de Protecție a Datelor Personale, verificarea și acceptarea sumei de plată indicată în partea inferioară a coșului de cumpărături, incluzând, dacă este cazul și tariful de livrare.

Furnizarea informațiilor personale necesare în vederea prelucrării și livrării comenzilor este obligatorie. În momentul în care confirmați comanda dând click pe opțiunea “Confirm comanda”, declarați că acceptați comanda, suma de plată precum și toate condițiile generale de vânzare aferente.

Din momentul înregistrării comenzii dumneavoastră, veți primi pe e-mail o confirmare de primire detaliată. Respectiva confirmare va conține toate elementele comenzii dumneavoastră, valoarea totală facturată și modalitatea de livrare a comenzii. Confirmarea comenzii de Coralterm SRL reprezintă contractul pe suport durabil, în forma prescurtată, ce se completează cu acești Termeni și condiții de Vânzare la Distanță, disponibili pe această pagină.

Comenzile vor fi procesate dacă adresa de livrare din Romania a fost completată cu toate detaliile, indicând și codul poștal.

Comenzile cu date incomplete pot fi anulate cu informarea dumneavoastră.

De asemenea se pot infirma și anula comenzile pentru produse care nu mai sunt in stoc, oferta de produse fiind valabilă în limita stocului disponibil.

Noi depunem eforturile necesare pentru a prelucra comenzile plasate, dar pot apărea circumstanțe excepționale care să ne oblige să refuzăm prelucrarea unei comenzi după trimiterea mesajului de Confirmare şi ne rezervăm dreptul de a proceda în acest fel.

Modalități de plată

Plata pentru achizițiile prin intermediul site-ului se va efectua numai în LEI.

Pentru achizițiile prin intermediul site-ului prețul, modalitatea și termenul de plată sunt specificate de fiecare dată când finalizați comanda.

Pentru o verificare corespunzătoare a tuturor detaliilor comenzii, atunci când finalizați comanda prin internet, aveți obligația de a verifica produsele introduse în coșul de cumpărături și prețul acestora.

Plata ramburs

Dacă alegeți plata ramburs, veti preda curierului care va livrează coletul suma datorată, în numerar. Va reamintim că suma de plată este menţionată în factura primită pe adresa de e-mail înregistrată. În ziua livrării, veți primi un SMS de la compania care efectuează livrarea pentru a vă informa că urmează să primiți coletul. Dacă nu sunteți disponibil în ziua respectivă, puteți reprograma livrarea.

 

Plata online cu cardul

După finalizarea cumpărăturilor, alegeți plata online cu cardul, introduceți datele cardului și veti fi redirecționat pe pagina/platforma procesatorului de plăți cu care colaborăm.

 

Plata prin OP

Puteți alege să faceți plata prin transfer bancar, la cerere, pe baza facturii fiscale, pe care o vom trimite pe e-mailul Dvs.

Pentru ca noi să putem procesa și livra comanda pe care ați făcut-o pe www.coralterm.ro , este necesar să ne trimiteți dovada transferului bancar prin e-mail, pe adresa coralterm@gmail.com, și de asemenea, trebuie ca suma să fie vizibilă în contul nostru. Coletul va fi expediat doar după îndeplinirea celor două condiții.

Livrarea comenzilor

Coralterm SRL efectuează livrări doar pe teritoriul României.

 

Produsele pot fi comandate de orice persoană indiferent de cetățenie sau domiciliu, dar sunt livrate exclusiv la o adresă din România, indicată la momentul plasării comenzii. Aveți obligația de a ne furniza cu exactitate toate datele necesare expedierii în bune condiții a comenzii Dvs. Coletul Dvs. va fi livrat prin curier în termen de 2-4 zile lucrătoare după validarea comenzii.

 

Timpul de livrare a coletului poate varia față de acest interval în funcție de disponibilitatea stocului de produse.

În ziua livrării, veți primi un SMS de la compania care efectuează livrarea pentru a vă informa că urmează să primiți coletul. Dacă nu sunteți disponibil în ziua respectivă, puteți reprograma livrarea.

Produsele sunt livrate Clientului sau persoanei care recepționează comanda, prin societatea de curierat FedEx Express Romania Transportation SRL.

 

Costul de livrare a produselor comandate este de 28 Lei + TVA per comanda.

Costul de livrare a produselor comandate este suportat de către Cumpărător, dacă valoarea comenzii este mai mică de 2000 Lei. Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 2000 Lei, cu excepția comenzilor care contin si produse aflate in promoție cu transport gratuit.

Costurile de livrare ale produselor sunt menționate pe site (la momentul plasării comenzii), pe materialele comerciale corespunzătoare fiecărui canal sau prin telefon.

Pot exista oferte în care costurile de livrare sunt suportate de către Coralterm SRL dacă comanda atinge o anumită valoare.

 

Comenzile vor fi livrate de luni până vineri, până la ora 19.00.

Informații despre stoc produse

Ofertele de produse pe care le propunem pe Site, sunt valabile numai în limita stocurilor noastre disponibile. Dacă stocul este epuizat, sunteți informat că produsul este indisponibil atunci când comandați pe internet sau veți fi anunțat telefonic.
În eventualitatea în care apar dificultăți de aprovizionare sau dacă produsele nu se mai află în stoc, ne rezervăm dreptul de a vă informa cu privire la produse alternative, pe care le puteți comanda.
Dacă nu doriți să comandați aceste alte produse și dacă am primit deja plata aferentă produselor comandate, vă vom rambursa integral orice sume de bani pe care le-ați plătit.
Ne rezervăm dreptul, de a exclude orice produs de pe Site sau de la vânzare în orice moment sau de a modifica orice informații sau poze de pe acest Site web.
Ofertele promoționale sunt valabile pe durata de valabilitate a ofertei menționată și în limita stocurilor disponibile.
Perioada de valabilitate a ofertelor pentru vânzările prin canalele de vânzare la distanță este menționată în cadrul fiecărui canal de vânzări, astfel:
-Vânzările prin internet: perioada de valabilitate a ofertelor este menționată pe pagina principală a website-ului, ofertele sunt valabile doar în perioada în care sunt afișate pe website.Ofertele de produse pe care le propunem pe Site, sunt valabile numai în limita stocurilor noastre disponibile. Dacă stocul este epuizat, sunteți informat că produsul este indisponibil atunci când comandați pe internet sau veți fi anunțat telefonic.
În eventualitatea în care apar dificultăți de aprovizionare sau dacă produsele nu se mai află în stoc, ne rezervăm dreptul de a vă informa cu privire la produse alternative, pe care le puteți comanda.

Dacă nu doriți să comandați aceste alte produse și dacă am primit deja plata aferentă produselor comandate, vă vom rambursa integral orice sume de bani pe care le-ați plătit.

Ne rezervăm dreptul, de a exclude orice produs de pe Site sau de la vânzare în orice moment sau de a modifica orice informații sau poze de pe acest Site web.

Ofertele promoționale sunt valabile pe durata de valabilitate a ofertei menționată și în limita stocurilor disponibile.

Perioada de valabilitate a ofertelor pentru vânzările prin canalele de vânzare la distanță este menționată în cadrul fiecărui canal de vânzări, astfel:

-Vânzările prin internet: perioada de valabilitate a ofertelor este menționată pe pagina principală a website-ului, ofertele sunt valabile doar în perioada în care sunt afișate pe website.

Servicii pentru clienți

14 zile drept de retur

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare orice cumparător are dreptul de retragere din contractele la distanță, fără a fi obligat să precizeze motivele, în termen de 14 zile de la data la care a primit produsele.

Pentru exercitarea dreptului de retragere trebuie să informați Coralterm SRL cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contractul realizat între dumneavoastră în calitate de Cumparător și Societatea Coralterm SRL în calitate de Vânzător – ca urmare a plasării unei comenzi și a executării ei de către Coralterm SRL – utilizând o declarație neechivocă de retragere, de exemplu, o scrisoare trimisă prin email: coralterm@gmail.com

În acest scop, puteți folosi modelul de solicitare de retragere de pe această pagină – folosirea lui nu este însă obligatorie. Puteți utiliza orice alte formulare sau expresii.

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract.

Către Coralterm SRL

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse: __________

Comandate la data de __________ și primite la data de _________

Nume și prenume cumparător:

Adresa cumparător:

Semnătura cumparător (doar în cazul în care acest formular este notificat/transmis pe hârtie):

Data:

Număr de telefon de contact 0722460309 și/sau adresa e-mail de contact coralterm@gmail.com

Trebuie să returnați produsele în stare perfectă împreună cu factura la adresa: Str. Eugen Ionesco, nr. 2C, Cluj-Napoca, pe costul Dvs., fără întârziere, în maxim 14 zile de când ne anunțați despre retragere. Dacă vă retrageți, vom restitui orice sumă primită de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare de livrare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard oferită de noi.

Restituirea sumelor se face în maxim 14 zile de la data la care primim informarea despre retragere. Putem însă conform legii să amânăm restituirea sumelor până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ne-ați trimis înapoi produsele. În cazul comenzilor a căror plată s-a făcut utilizând metoda de plată „ramburs”, restituirea sumelor achitate se va face după primirea și verificarea produselor restituite, de către Coralterm SRL.

În cazul exercitării dreptului de retragere pentru unul sau mai multe produse cumpărate în cadrul unor oferte speciale pentru care ați beneficiat de reduceri datorită valorii comenzii ori ca urmare a achiziționării unui anumit produs, aveți obligația de a restitui Coralterm SRL toate produsele primite în baza ofertei speciale sau ca urmare a comandării unui anumit tip de produs care a determinat oferirea altor produse sau oferte. Coralterm SRL își rezervă dreptul de a compensa sumele pe care le are de rambursat cu sume datorate de client pentru alte comenzi, dacă sunt îndeplinite condițiile pentru a opera compensarea legală.

Garanții și service

 

În calitate de cumparător beneficiați de toate drepturile prevăzute de legile în vigoare la data comenzii cu privire la conformitatea produselor și garanția pentru vicii, precum și de orice alte drepturi legale, conform legii 449/2003 și OG 21/1992, precum și a oricăror altor prevederi legale care vor fi în vigoare la data comenzii.

 

Condițiile acordarii garantiei diferă de la caz la caz, pentru diferitele produse comercializate. Termenul de garanție va fi înscris pe factura fiscala, pentru produsele achizitionate.

In acest sens, garantia va fi acordata diferentiat, in conditiile legislatiei speciale privind garanția produselor, respectiv, in condițiile Codului Civil.

Pentru a beneficia de garanție, la orice solicitare efectuata, trebuie sa aveti asupra Dvs. factura fiscala.

Daca intampinati dificultati in utilizarea produselor achizitionate de la Coralterm SRL va recomandăm sa ne contactați la numărul de telefon de contact 0722460309 și/sau adresa e-mail de contact coralterm@gmail.com

 

Daca produsele achizitionate sunt neconforme si se afla in perioada de garanție stipulata pe factura fiscala aveti dreptul, cu respectarea prevederilor OUG nr.140/2021, la următoarele măsuri corective:

 

 • Reparatia sau inlocuirea acestora, daca acest lucru este posibil, fara costuri, in termen de 15 zile de la data primirii de catre noi a informarii cu privire la neconformitate, cu excepția situației in care masura este imposibilă sau impune vânzătorului costuri disproporționate;
 • Reducerea proporțională a prețului;
 • Încetarea contractului.

Plata cu cardul

 

După finalizarea cumpărăturilor, alegeți plata online cu cardul, introduceți datele cardului și veti fi redirecționat pe pagina/platforma procesatorului de plăți cu care colaborăm.

 

Plata online cu cardul (opțiune valabilă pentru vânzările prin website) prin card Visa sau Mastercard, plata fiind trimisă direct spre procesare.

Prin introducerea datelor de pe card, clientul confirmă că a fost informat și își exprimă acordul ca datele să fie utilizate pentru tranzacții viitoare.

În momentul plasării comenzii, valoarea acesteia va fi blocată în contul dumneavoastră în scopul efectuării plății. Cardul va fi debitat conform reglementărilor bancare. În orice situație, siguranța tranzacțiilor pentru plata online cu cardul este garantată. Informațiile de pe cardul dumneavoastră de credit sunt transmise direct, prin utilizarea protocolului SSL (Secure Socket Layer), către furnizorul de plăți securizate. În niciun moment, Coralterm SRL nu se află în posesia numărului complet al cardului pe care l-ați introdus.

Datele cardului prin intermediul căruia efectuați plata nu vor fi accesate sau păstrate de către Coralterm SRL, ci numai de către instituția care autorizează plata sau de către orice altă entitate autorizată să furnizeze servicii de păstrare a datelor de identificare de pe card.

În anumite situații, pentru securitatea tranzacției, în momentul înregistrării comenzii, vi se va solicita să autorizați plata prin reintroducerea parolei sau prin utilizarea semnăturii digitale, în cazul în care terminalul mobil permite această facilitate. Din motive de securitate a plății, vi se recomandă insistent să vă deconectați de pe site și să nu setați autentificarea automată de pe dispozitivele mobile.

 

Este interzisă divulgarea parolei, care trebuie păstrată strict confidențial. Clientul poate efectua plata prin utilizarea datelor de pe mai multe carduri de plată numai pentru comenzi diferite, nu și pentru o singură comandă.

Visits: 0

Search For Products

Product has been added to your cart